En flerretters menu giver dig mulighed for at opleve en række unikke smagskombinationer og teksturer, hvor hver ret er sat sammen til at komplimentere hinanden. Fra forretter, der vækker appetitten, til hovedretter af smag samt desserter, der efterlader en sød finale.
En flere retters menu er ideel til formelle anledninger som bryllupper, jubilæer, gallamiddage og ellers de store runde fødselsdage, hvor man ønsker at forkæle sine gæster med lækkert, veltilberedt mad, hvor kvalitet og lokale råvarer er en vigtig del.
Sidder du og tænker at en flere retters menu, ville passe godt til dit næste arrangement, og du godt vil vide mere omkring sammensætning af en menu som falder i din smag, er vi klar til at levere ideen og maden.
Vi sammensætter menuen i samarbejde med dig, hjælper dig igennem alle de spørgsmål du kunne have. Se længere nede på siden for menuforslag.
Priser starter fra 239,- pr. kuvert. Ønsker du at høre mere omkring flere retters menuer, så tag kontakt via kontakt formularen eller i vores chat funktion og få hurtigt svar.
Velkomst:
Vafle –Serano skinke – aioli – karse
Kroket pålang tids stegt svinenakke – purløgs mayo – radise skud
Panko paneret rejer m/teriyaki mayo - karse
Forret:
Koldrøget rørt laks – vakuum agurk – citron confit – crouton – skilt kærnemælk sauce –grøn krydderurt olie -
Mellemret:
Kammusling– syltet gulerod – stegt blomkål – persillerods creme – brunet smør
Hovedret:
Langtidsstegt flap Meat – brændt gulerod – mix af årstidens svampe – Demi glase –syltet sennepsfrø – smørstegte petit kartofler
Dessert:
Citrontærte – brændt marens – krystalliseret hvid chokolade – vanilje parfait
Hvis du ønsker at skabe det perfekte arrangement hvor en flere retters menu skal passe ind, så er du kommet til det rigtige sted! Uanset om det er en intim middag med nærmeste familie eller det helt store bryllup med familie, venner og kollegaer, hjælper vi dig med at planlægge festen eller arrangementet, der passer til dine ønsker og behov. Alle arrangementer rettes altid ind efter gæstens behov, samt størrelserne på anretningerne.